Etsitkö hallituksen jäsentä?

Yhteydenottolomake

 

Etsitkö sopivaa hallitusammattilaista hallitukseen, osaajaa kehittämään hallitustyöskentelyä tai kehittäjää yrityksen hallinnon parantamiseksi tai johdon sparraajaksi? Palvelujamme on hallitusjäsenten välityspalvelu, ja Pohjois-Suomen Hallituspartnerit ry:n yli 100 kokeneen hallitusosaajan joukosta löytyy monipuolista kompetenssia eri toimialoilta sekä kokemusta hallitustyöskentelystä. Lisäksi välitystoiminnamme vahvuutena on oman jäsenkunnan lisäksi myös Suomen oloissa erittäin laaja hallituspankki. Kauttamme tavoitat kokeneita, osaavia ja koulutettuja hallitusammattilaisia, jotka ovat halukkaita työskentelemään yrityksesi parhaaksi. Me autamme sinua onnistumaan: ulkopuolisen hallitusjäsenen ottaminen yritykseen on polku kohti menestyvää liiketoimintaa.

Menestyvä yritys tarvitsee vahvaa asennetta, innostusta, yhtenäisyyttä, rohkeutta ja osaavan hallituksen. Hallituksen kokoonpano on erittäin tärkeä yhtiön menestyksen kannalta. Me etsimme yrityksenne tarpeiden mukaiset hallitusjäsenkandidaatit, jotka vastaavat yrityksen tarvitsemia osaamisalueita ja muita toiveita. Lopullisen valinnan tekee aina yritys.

 

Kun tarvitset hallitusammattilaista, toimi näin:

  1. Tutustu toimintaamme osoitteessa www.pohjois-suomi.hallituspartnerit.fi

  2. Soita tai meilaa toiminnanjohtaja Jorma Hanhimäelle, puh.0400 388 542, email jorma.hanhimaki@gmail.com. Ensimmäisessä palaverissa tutustutaan yritykseen. Selvitämme taustat ja mm. miksi hallitusjäseniä etsitään. Perehdymme liiketoimintaasi, lähtötilanteeseen ja yrityksesi tavoitteisiin. Analysoimme tilanteen sekä määrittelemme yrityksesi hallitusjäsentarpeen.

  3. Hallituspartnerit tekee perusteellisen analyysin hallituksen nykytilanteesta sekä hallituksen kaipaamasta osaamisesta.

  4. Mahdollinen toinen tapaaminen tarvittaessa sekä toimeksiantosopimuksen teko. Veloitus 650 euroa.

  5. Hallituspartnereiden välitystoimikunta kokoontuu ja valitsee jäsenistään 3-5 sopivaa ehdokasta

  6. Ehdokkaat tutustuvat yritykseen, jääviys- ym asiat tarkastetaan ja varmistetaan ehdokkaan 100 % sitoutuminen yritykseen sekä suostumus olla käytettävissä ehdokkaana. Myös vaitiolovakuutus edellytetään ennen yhtiön kertomista ehdokkaalle.

  7. Ehdokkaiden esittely yritykselle; välitystoimikunnan valitsemat ehdokkaat esitellään yhtiön edustajille. Ehdokkaat eivät ole tässä tilaisuudessa vielä mukana.

  8. Yritys valitsee, keiden kanssa haluavat tapaamisen. Yritys haastattelee ehdokkaat.

  9. Yritys/omistajat valitsee hallitusjäsenen, sopii korvaukset ja aloittamisen.

  10. Arviointi ja onnistuneen välityksen loppulaskutus, 1300 euroa. Prosessin lopetus n. 3 kuukautta hallitustyön aloittamisen jälkeen.

Täytä alla oleva lomake luottamuksellista yhteydenottoa varten.

 

Yhteydenottolomake

Yritysten toimintaympäristö muuttuu jatkuvasti talouden suhdanteiden ja markkinoilla tapahtuvien muutosten myötä. Näihin muutoksiin vastaaminen vaatii yritykseltä paitsi osaavaa johtoa niin myös aktiivista ja kokenutta hallitusta.

Menestyvän yrityksen keskeinen resurssi on yrityksen kulloiseenkin kehitysvaiheeseen sopiva hallitus. Pohjois-Suomen Hallituspartnerit ry:n tarkoitus on edesauttaa sopivien hallitusjäsenten löytymistä ja olla näin osaltaan mukana pohjoissuomalaisen elinkeinoelämän kilpailukyvyn kehittämisessä.

Eteenpäin menevän yrityksen takana on hallitus, joka osaa nähdä oleelliset asiat, katsoa tulevaisuuteen ja kysyä oikeita kysymyksiä. Ja olla hereillä. Tehokkaalla hallitustyöskentelyllä on huomattava vaikutus yrityksen kasvun ja kansainvälistymisen vauhdittajana. Rahoittajat kiinnittävät yhä enemmän huomiota hallitustiimiin ja sen osaamiseen. Erityisesti taantuman aikana hyvä hallinto on keskeinen keino yrityksen toimintaedellytysten ja kilpailukyvyn varmistamiseksi.

Soita ja kysy lisää: 0400 388 542